Channeling

Het gaat om jou.

Het kan enorm ondersteunend zijn als het eens helemaal om jou gaat.

Tijdens dit uur is er ruimte om hogere informatie te verkrijgen over het thema waar je op dat moment in je leven mee bezig bent en waar je wat helderheid rond zoekt. Door een versnelde groei en de drukte van je leven, mis je soms een ruimere, liefdevolle kijk die je de geruststelling kan bieden dat alles wat er in je leven aan het gebeuren is, de juiste dingen zijn, op de juiste tijd.

Dat inzicht en diep weten komt er veel gemakkelijker als er vrede en liefde is. Deze helende ruimte wordt neergezet om dichter bij jouw essentie te komen.

Elke sessie bestaat uit een verkennend gesprek, een CHANNELING waarbij hogere informatie doorgegeven wordt en een éénheidszegening.

Vanuit mijn Channel – opleiding ( bij De Evolutie te Brugge ) kan je door mijn begeleiding bij een persoonlijke sessie dieper doordringen tot de essentie.

Deze sessie duurt ongeveer 75 minuten en kost € 75

channeling-me-time-bissegem

Wat is “channelen”?

Channelen houdt in dat ik een staat van verruimd bewustzijn bereik waarin ik contact kan maken met mijn Gids van een hoog niveau of met mijn Hogere Zelf of Bron. Wanneer ik channel, krijg ik toegang tot broninformatie van mijn Gids en ontvang ik boodschappen of inzichten.
Deze kunnen bijdragen tot het helen van mijn klant.