Healing

Healing / Energiewerk heelt de mens door de oorzaak van de klacht aan te pakken

 • Healing / Energiewerk kan je helpen om energiebanen weer vrij te maken
 • Werkt op basis van neutrale energie
 • Kan helpen bij lichamelijke of emotionele blokkades
 • Heeft een bewustmakend effect
Namasté
Ik eer de plaats in jou
waarin het hele universum is

Hoe werkt healing/energiewerk?

Via healing maak je verbinding met de universele energie, je wordt een kanaal waardoor deze energie naar jezelf of naar anderen kan stromen.

Deze neutrale energie zit overal om ons heen en ook in ons. Het is verantwoordelijk is voor alle materie en al wat leeft. Mensen en dieren hebben deze energie nodig om op een goeie manier te leven en te zijn.

Reiki
Lees meer over de werking

Blokkades die zich in de loop van je leven in deze energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten (fysiek, emotioneel) veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Healing kan je daarbij helpen.

Healing zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen, waardoor energie weer vrij of vrijer kan stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte of klachten zich niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Een bijzondere eigenschap van deze energie is het positieve effect op je bewustzijn. Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht in dingen die spelen in je leven en in dingen die je beperken of tegenhouden.

Healing heelt de hele mens door de oorzaak van de klacht aan te pakken. Daardoor wordt de kwaal, klacht of ziekte genezen of verminderd. Lichamelijke klachten hebben namelijk vaak een geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak.

Healing is erop gericht deze zaken te accepteren als een deel van jezelf en niet als een negatief iets. Als gevolg daarvan zullen de lichamelijke en geestelijke problemen afnemen. Het enige wat je in feite hoeft te doen is vertrouwen op de healing. Een sessie brengt ook nooit meer dingen naar boven dan je op dat moment aankan.

De werking van de healing stopt niet op het moment dat de sessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken doorwerken. Je energie en je lichaam komen weer in balans .

Praktische info
 • We hebben een kort gesprek vooraf
 • Je ligt aangekleed op de behandeltafel
 • Makkelijk en niet knellende kledij is gewenst ter bevordering van de ontspanning
 • Breng warme kousjes mee
 • Je vertoeft in een schone, prettige, warme en rustige behandelruimte
 • Door middel van verschillende handposities wordt de universele energie via mij doorgegeven
 • Vind je het onplezierig om direct aangeraakt te worden, hou ik mijn handen enkele centimeters boven jouw lichaam

 

Energiewerk vervangt nooit de dokter, hulpverlener of een andere therapeut die iemand eventueel nodig heeft.

Kostprijs

 • Een sessie duurt 75 à 90 minuten en kost € 75
 • Een sessie met uitbalanceren (Théos Healing) vooraf duurt 90 minuten en kost € 90

Een uitbalancering is een totale energetische correctie van de atlas, de draaier, de nekwervels, de ruggengraat, het heiligbeen en de heupen (darmbeen) om vele klachten te doen verdwijnen.

Contacteer me voor een afspraak

+32 (0) 479 67 01 84
bourynancy@hotmail.com