Théos Healing

Wat is Théos Healing?

Théos Healing betekent terug naar de oorsprong of opnieuw geboren worden.

Théos Healing is een energetische geneeswijze die op een natuurlijke manier het zelfherstellend vermogen versnelt activeert en versterkt. Het werkt vanuit het principe dat elke cel een ‘geheugen’ heeft, hoe die cel in perfectie ooit gevormd was. Door gebruik te maken van de Blue Dot Energy, een oer-energie die zich in al onze lichaamscellen bevindt, wordt de energie in je eigen lichaam versterkt. Op energetische wijze wordt hiermee ook het celgeheugen geactiveerd en gestimuleerd waardoor de cellen weer naar de oorspronkelijke, gezonde situatie teruggezet worden. Théos Healing is enigszins te vergelijken met acupunctuur en acupressuur maar zonder naalden en zonder druk. Er wordt niets gemanipuleerd, gekraakt of gedraaid. Het lichaam gaat niet over zijn eigen grenzen heen.

Regenisis

Doordat je eigen energie geactiveerd en gestimuleerd wordt, komt het zelfherstellend proces op gang en beïnvloedt het zo iedere cel in je lichaam.

Omdat elk lichaamssysteem, zelfs iedere wervel, in verbinding staat met een orgaan en een gedragspatroon, werkt een Théos Healing behandeling tot op een heel diep niveau door. Dit werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau. Je lichaam is weer in staat om de natuurlijke balans aan te nemen waardoor je klachten verholpen worden.

Théos Healing is een aanvulling op de reguliere geneeskunde en vervangt deze niet. Omdat het ook de effectiviteit van bestaande behandelingen versterkt kan het prima ingezet worden naast andere alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie, acupunctuur, acupressuur, Shiatsu, Reiki, healing, Bach, transformatie of andere emotionele, spirituele en energetische therapieën

Toepassingen Théos Healing

Voor welke klachten is Théos Healing geschikt?

Théos Healing is geschikt voor zeer veel uiteenlopende lichamelijke en psychische klachten en kan bij vrijwel alle ziektebeelden worden ingezet. Denk hierbij ook aan het opheffen van (zowel acute als chronische) pijnen en stress, het afremmen van ontstekingsprocessen en het pijnloos afstellen van het beenderstelsel, waardoor secundaire pijn verdwijnt.

Enkele voorbeelden hiervan zijn alle voorkomende problemen aan en klachten van:

 • Ademhalingsstelsel (o.a. astma, bronchitis, hooikoorts, sinusitis, tonsillitis)
 • Diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk
 • Gedragsstoornissen, ADHD, ADD, PTSS, autisme
 • Hoofdpijn (migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn of aangezichtspijn)
 • Huidproblemen, allergieën, hooikoorts, littekenweefsel
 • Immuunsysteem (o.a. fibromyalgie, vermoeidheidssyndroom, MS, ziekte van Lyme, ziekte van Pfeiffer*)
 • Lymfesysteem en bloedvaten
 • Nekwervel, ruggenwervel, schouders, beendergestel en spieren (o.a. hernia, scoliose, frozen shoulder, ischias, RSI, Sudeck dystrofie)
 • Optische systeem, oren en zenuwstelsel (o.a. tinnitus, glaucoom, staar, epilepsie)
 • Orgaanklachten en spijsverteringsstoornissen (o.a. nier- en galstenen, maag- en darmzweren, Colitis Ulcerosa, Ziekte van Crohn)
 • Reuma, artrose en artritis
 • Trauma’s en psychische problemen (o.a. depressies, burn out, manische depressiviteit, stress en fobieën

Wat gebeurt er bij een behandeling met Théos Healing?

Tijdens het intakegesprek worden je klachten besproken en wordt je doel bepaald. Omdat volgens de kwantumtheorie energie gedachten volgt, is het van belang om een positief doel te formuleren. Dus niet “ik wil van mijn pijn af” maar bijvoorbeeld “als ik genezen ben, dan ga ik weer tennissen”. Dit anker hou je in gedachten wanneer je behandeld wordt.

Daarna worden de Atlas, de Draaier en de ruggengraat opnieuw in balans gebracht. Dit wordt bij Théos Healing het ‘uitlijnen’ genoemd. Dit uitlijnen gebeurt door een lichte aanraking met vingers en handen. Hiermee wordt zonder enige vorm van manipulatie het lichaam geactiveerd en worden mogelijke scheefstanden gecorrigeerd. Langs de ruggengraat lopen nagenoeg alle zenuwbanen naar de rest van je lichaam. Als de wervels en tussenschijven niet goed op hun plaats staan, kan dat zenuwen irriteren en aandoeningen veroorzaken van weefsel, botten, organen of hun werking. Een Théos Healing behandeling helpt je lichaam om de juiste stand weer in te nemen. Het uitlijnen beïnvloedt hiermee allerlei zenuwen en organen in je lichaam.

Na de uitlijning worden de specifieke klachten behandeld. Door de energetische benadering van Théos Healing wordt niet alleen het gebied van de klacht behandeld, maar ook dat wat in connectie met de klacht staat. Heb je bijvoorbeeld last van oorsuizen (tinnitus) dan worden niet alleen beide oren behandeld, maar ook je kaak, de bijholten, de buis van Eustachius, de hartposities, de nieren en de andere bloedzuiverende organen. Ben je depressief en heb je slaapproblemen dan wordt ook je hoofd uitgelijnd, de endocriene klieren behandeld, de bijnieren, de lever en de gal.

Reacties op de behandeling

Het uitlijnen gebeurt staand zodat tegelijkertijd de zwaartekracht gebruikt wordt om je lichaam weer in balans te krijgen. De benen zijn licht gespreid op heupbreedte, je armen hangen naar beneden en je ogen zijn gesloten. Vooral tijdens het uitlijnen kun je spontaan gaan bewegen door te wiegen, te wiebelen of te draaien met je lichaam. Ook is het mogelijk dat je energie voelt stromen, tintelingen krijgt of andere emoties voelt. Sommige mensen voelen echter helemaal niets. Wat je ook voelt of ervaart, het maakt niet uit, het is een onderdeel van het healingsproces. Ook al lijkt er soms ogenschijnlijk niets te gebeuren, je lichaam is hard aan het werk.

Na het uitlijnen lig je op de behandeltafel en worden je specifieke klachten behandeld.

Tijdens een behandeling voel jij je meestal heel ontspannen . Ook nu is het mogelijk dat je energie voelt stromen, tintelingen krijgt of andere emoties voelt. Er is geen goed of slecht, jouw lichaam gaat niet over zijn eigen grenzen heen.

De effecten van een Théos Healing behandeling werken vaak nog drie tot vijf dagen door. Je lichaam is dan nog steeds bezig om te helen. Ieder mens is uniek en iedereen reageert anders. Het is verstandig om in elk geval veel water te drinken om zo de afvalstoffen uit je lichaam te krijgen.

Tarief Théos Healing

 • Intake en behandeling: € 105 (Een behandeling duurt ong. 75-90 min.)
 • Vervolgbehandelingen: € 95 (Een behandeling duurt ong. 75-90 min.)

Disclaimer

Hoewel Théos Healing zeer effectief is in het bevorderen van maximale gezondheid en genezing via een alternatieve holistische behandeling, betekent dat het wellicht niet voldoende interventie biedt voor sommige gezondheid gerelateerde onderwerpen of problemen. Ook Théos Healing kan nooit garanties geven op herstel. Hoewel Théos Healing een genezing kan versnellen is het nog steeds van belang nauw samen te werken met je arts om je behoefte aan medicijnen te controleren. Informatie op deze site over alternatieve geneeswijzen is niet bedoeld als en vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling. De eigenaar(s), ontwikkelaar(s) en onderhouder(s) zijn niet betrokken bij het beroeps-of medisch advies. Neem altijd de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid!

Maak een afspraak of vraag meer inlichtingen:

Nancy Boury
Tel. +32 (0) 479 67 01 84
Mail: bourynancy@hotmail.com
Facebook: facebook.com/me.time.massages.kortrijk